• liansu
  • pono (2)
  • tumblr
  • youtube
  • lingfy

ʻO ka hoʻolauna ʻana i nā lako pallets

ʻO nā pallet ka mea maʻamau i nā kaʻa pallet(nā forklift), nā mea hoʻopaʻa a i ʻole nā ​​kaʻa pallet hydraulic.Hiki iā ia ke hoʻomaikaʻi maikaʻi i ka logistics a hōʻemi i ka pōʻino ukana.He hana nui ʻole ia i ka logistics.
ʻElua kumu nui o nā pā.
(1) ʻO ka hoʻohana ʻana i nā pallets e hoʻomaopopo i ka standardization, standardization a me ka unitization o ka pahu ukana e kūpono i ka pale ʻana i nā waiwai a hoʻemi nui i ka nalowale o nā waiwai.
(2) Hoʻohana maʻalahi, hoʻouka a me ka wehe ʻana, hoʻemi i ka nui o nā manawa o ka lawelawe ʻana i nā waiwai, a hoʻomaikaʻi nui i ka hoʻouka ʻana a me ka hoʻoiho ʻana.
He aha nā ʻano a me nā ʻano o nā pallets?
E like me ka mea o ka pallet, ka forklift, ka hoʻohana ʻana i nā ʻaoʻao hoʻokahi a me nā ʻaoʻao ʻelua, a me ke ʻano o ka pallet, hiki ke hoʻokaʻawale ʻia ka pallet i nā pae like ʻole.
(1) Hoʻokaʻawale ʻia e nā mea waiwai: lāʻau (nā pallet log, fumigated wood pallets, plywood pallets, etc.);metala (nā pale kila kila, nā pale kila, a me nā mea'ē aʻe);plastic (ʻano māmā, maʻalahi e hoʻohana);Laulā ākea, mālama i ka ikehu a me ka mālama kaiapuni);a me na palleti pepa, pallets bamboo, pallets laau kaomi, etc.
(2) E like me ke ʻano o ka lāʻau: hiki ke hoʻokaʻawale ʻia i ʻelua ala ʻano ʻano a me nā ʻano ʻehā.Hiki ke hoʻokomo ʻia nā ʻaoʻao ʻehā o ka pallet ma nā ʻaoʻao ʻelua, ʻo ia ke ʻano o nā ala ʻelua;ʻo ka lāʻau komo ʻehā ʻo ia ka lāʻau hiki ke hele ma nā ʻaoʻao ʻehā.I waena o lākou, ua kapa ʻia nā ʻāpana ʻelua ʻaoʻao ʻelua mau pallets;kapa ʻia nā pallet ʻehā ʻehā ala.
(3) E like me ka hoʻohana ʻana i ka ʻaoʻao hoʻokahi a me ka ʻaoʻao ʻelua: hiki ke hoʻokaʻawale ʻia i ka pā ʻaoʻao hoʻokahi a me ka pā ʻaoʻao ʻelua.ʻO nā pallets ʻaoʻao hoʻokahi nā pallets i loaʻa hoʻokahi ʻaoʻao no ka hoʻopaʻa ʻana i nā waiwai.ʻO ka ʻōlelo Pelekane maʻamau no nā pallet ʻaoʻao hoʻokahi: non-reversible Pallet.ʻO nā pallets hiki ke hoʻohuli ʻia me nā ʻaoʻao ʻelua (maʻamau like) - hiki ke hoʻopaʻa ʻia ma kēlā ʻaoʻao kēia ʻaoʻao a loaʻa ka ukana like.ʻO ka ʻōlelo Pelekane maʻamau reversible tray ʻo ia ka pā hoʻohuli.
(4) E like me ka hoʻolālā pallet: hiki ke hoʻokaʻawale ʻia i nā papa pālahalaha, nā pahu pahu, nā kolamu pallets, nā papa skateboard, a me nā mea ʻē aʻe.Ke ʻōlelo ʻia nei ʻo Pallet, ʻo ia ka Pallet, no ka mea ʻo Plat Pallet ka nui o ka hoʻohana ʻana, ka helu nui loa, a me ka versatility maikaʻi loa.ʻO ka pahu ʻano pahu he mea pahu pahu i hana ʻia me ka pā pālahalaha, ka hoʻolālā mesh, a me nā mea ʻē aʻe ma ka pā, hiki ke hoʻokaʻawale, hoʻopaʻa ʻia, pelu ʻia, a me nā mea ʻē aʻe.He mea kūikawā nā pā paheʻe, ʻo ka nui o nā paheʻe paheʻe pepa a me nā pā paheʻe pepa.

Lako Hana Hana


Ka manawa hoʻouna: Nov-23-2022